Екскурзии в чужбина, почивки на море, самолетни билети

Telephone hot line - 0700 10 269
Български | English
   Оферти    Самолетни билети

« »

Ранни записвания: Лято 2018 в Алания

8 дни / 7 Нощувки
28.04.2018 г. 26.05.2018 г. 23.06.2018 г. 30.06.2018 г. 21.07.2018 г. 28.07.2018 г. 25.08.2018 г. 22.09.2018 г. 29.09.2018 г.
Цена от:  353 EUR


 
Полетно разписание: ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Ден 1:
Директен чартърен полет от София/Терминал 2 - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако сте любители на круизните пътувания, то една Разходка с яхта би изпълнила прекрасно деня ви. Плавайки по крайбрежието, ще достигнете до живописния водопад Карпу Калдаран – мястото, където река Дюден пада шумно в морето от 50 м. височина. Следващата спирка е пристанището Калеичи в стария град, където ще хвърлите котва сред множеството яхти - време за обяд. Разходката продължава към остров Сечан, който се намира на 10 км от пристанището - формата на острова наподобява профила на мишка, откъдето идва и името му. Спирка за плуване в кристалните води на Средизмено море. Обиколка завършва с посещение на залива Chaltydzhak и отново време за плуване. Екскурзията завършва на яхтеното пристанище на Челеби. Ако ли пък сте любители на подводния свят – то потопете се в едно Дайвинг приключение, плувайки сред ярки корали, разпръснати около многото подводни пещери и потънали руини. Не е необходимо да притежавате специален сертификат, за да може да се насладите на това изживяване. Пътуването включва плаване със специално оборудвана лодка, обучение от опитни инструктори и две половин-часови гмуркания. Екскурзията включва обяд на борда на лодката. Трансфер до хотела. Нощувка.

Ден 3:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Ефес - най-големият и най-добре запазеният древен град в света. Трудно е да се повярва, но днес градът изглежда почти без промяна от основаването му през XI век преди новата ера. Разходка из древни улици, римски бани, домът на любовта (публичен дом), огромен амфитеатър, библиотека, фонтана на император Адриан, акведукт, храма на Артемида. Време за почивка и обяд (включен в цената на екскурзията). Следва посещение на Дома на Дева Мария, където според легендата тя прекарва последните години от живота си. В близост е съвременния град Селчук, ще видите храма на Артемида, джамията Иса Бей (XIII век пр.н.е). и крепостта Селчук. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Памуккале. “Замъкът от памук” е един от най-удивителните туристически обекти. Водни струи от древния град Хиераполис, богати на минерални соли, падайки от голяма височина, създават причудливи, вкаменени, ослепително бели каскади. В това живописно място от горещите извира вода, пренаситена с калциев карбонат. Когато тя достига до повърхността, от нея се освобождава CO2, а калциевият карбонат се отлага, като образува варовикови отлагания върху скалистите тераси. Благодарение на минералния си състав, водата спомага за лечението на редица заболявания. По време на екскурзията можете да се изкъпете в един от най-древните в света изкуствени басейни, както е правила самата Клеопатра и древните римски императори. Професионален екскурзовод ще ви разкаже интересни истории за тези места. Памуккале е в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Кекова и Мир Ликийски. Екскурзията започва с обиколка с яхта до удивително красивия остров Кекова, където през прозрачната вода могат да се видят развалините на античните градове Кекова и Симена, потънали под водата в резултат на земетресение. Следва обяд в рибарско селище (включен в цената), а след това пътуване с автобус към Мир Ликийски. През първото хилядолетие Мир е столица на Ликия – неголяма, но независима страна. Ликийците смятали архитектурата за по–висше от всички останали изкуства, особено при строителството на гробници. До наши дни е запазен удивителен комплекс скални гробници. Наблизо се намира и църквата, в която се предполага, че е погребан Св. Николай. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 6:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако харесвате екстремните преживявания, то може да посветите деня на Рафтинг, Парапланеризъм или на Джип сафари: Рафтинг – изглежда опасно, но всъщност е едно вълнуващo 12-километрово спускане със салове и канута по планинска река, игри, къпане, барбекю сред природата. За вас ще се грижат квалифицирани инструктори, ще бъдете обезопасени с каски и спасителни жилетки. Пътуването завършва с вечеря в ресторант с красива гледка към планината; Полетът с парапланер е уникален и незабравим. Насладете се на кратка обиколка из околността и вижте колко е красива Анталия дори и от 1200 м. височина; Джип сафари – екстремност през неравен терен, каньони, надолу към планински плата и речни корита, а след това нагоре към височина от 1800 м., а най-смелите могат да се изкъпят във водите на водопад. Обяд в живописна котловина. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия със самолет до Кападокия или Северен Кипър: Кападокия има уникално историческо и културно наследство. Там се намират приказните "комини“ – формирали се преди 13 милиона години впечатляващи природни скални образувания, сякаш обитавани от призраци. В националния парк Гьореме можете да се насладите на изумителните манастири, църкви и къщи, издялани в меките скали преди стотици години. Има над 30 църкви и параклиси с фрески от IX и XI в. Посещение на древния град Каймаклъ, обявен като туристическа атракция - спускайки се в дълбините му по многобройни тесни и наклонени тунела, ще се докоснете до уникални древни съоръжения - изсечени в скалите църкви и манастири, спални помещения, каменни трапезарии и изумително запазени стенописи. Няма как да пропуснете и музея на открито в Гьореме- комплекс от църкви и параклиси със запазените древни стенописи; Северен остров Кипър се счита за турска територия. Полетът до там трае около час и половина. Първата спирка е древния град Салямис, където ще видите скритите из руините училище, театър, пристанище, базиликата „Свети Епифаний“ и храм на Зевс. Следващата спирка е град Фамагуста, който през Средновековието се е смятал за най-богатия град в света. Ще видите стари квартали, венециански стени, катедралата „свети Никола“, превърната в музей, мъртвият град Вароша, чийто плаж е признат за един от седемте най-добри в света, но града е забранена за зона. Няма как да пропуснете туристическата столица на Северен Кипър- Кирения, от където ще се качите на лодка, с която ще обиколите крайбрежието и ще вкусите от местната кухня. Вечерта - свободно време за обиколка из Кирения. Полет за Анталия, връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летището и полет за София, Терминал 2.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет;
 • пътнически и летищни такси /които са в размер на 79 евро на човек към 19.10.2017/;
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
 • доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 14 евро;
 • горивна такса **;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
 • 1. Плащания:
 • Тези промоционални цени са валидни при записване и авансово плащане в размер на 250 лева на човек, до изтичане на валидността на съответната оферта и доплащане до 21 дни преди датата на пътуване. След изтичане на срока за записване НЕ СЕ ДОПУСКАТ НИКАКВИ ПРОМЕНИ ПО НАПРАВЕНИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ (например промяна на имена, период, тип настаняване и т.н), в противен случай резервациите ще се калкулират по стандартните цени за съответния хотел и дата на полет. При евентуални анулации на резервации по тези оферти се съблюдават условията на договора.
2.Необходими данни за всички пътуващи:
 • 2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
 • 2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
 • 2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
 • 2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.
  • Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.
3. Анулационни срокове:
 • 3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
 • 3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
 • 3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
 • 3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgaria Air
 • седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
 • номер на лиценз: BG 2407 - 12
 • тип самолет: Airbus A319/Embraer 190 (E-90)

УТОЧНЕНИЕ**:
 • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 502 долара на тон; Анталия: 512 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,08 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge).

Важно:
 • Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 60. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при записване и авансово плащане в размер на 40% при резервация с пълно плащане до 21 дни преди датата на пътуване. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 • Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/.
 • Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

Тези промоционални цени са валидни при записване и авансово плащане в размер на 250 лева на човек, до изтичане на валидността на съответната оферта и доплащане до 21 дни преди датата на пътуване. 
   
HAYDARPASHA PALACE 5 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
XENO HOTELS ALPINA 4 * - *
 

цена от:
826 EUR
 
 
 
 
   
MESUT HOTEL 3 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
ROYAL IDEAL BEACH 3 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
ELYSEE GARDEN HOTEL 3+ * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
KOLIBRI HOTEL 4 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
SMARTLINE WHITE CITY BEACH HOTEL 4 * - *
 

цена от:
677 EUR
 
 
 
 
   
ANTIQUE ROMAN PALACE 4 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
SULTAN SIPAHI RESORT 4 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
SUI RESORT 5 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
EFTALIA AQUA RESORT HOTEL 5 * - *
 

цена от:
887 EUR
 
 
 
 
   
GRAND SUNLIFE 4 * - *
 

цена от:
658 EUR
 
 
 
 
   
SENZA HOTELS GRAND SANTANA HOTEL 4 * - *
 

цена от:
1610 EUR
 
 
 
 
   
XPERIA GRAND BALI 4 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
EFTALIA MARIN HOTEL 5 * - *
 

цена от:
1556 EUR
 
 
 
 
   
MIRADOR RESORT & SPA HOTEL 4 * - *
 

цена от:
733 EUR
 
 
 
 
   
KRIZANTEM BEACH HOTEL 4 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL 5 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
YALIHAN ASPENDOS HOTEL 3 * - *
 

цена от:
810 EUR
 
 
 
 
   
YALIHAN UNA HOTEL 4 * - *
 

цена от:
1355 EUR
 
 
 
 
   
WHITE CITY RESORT HOTEL 5 * - *
 

цена от:
838 EUR
 
 
 
 
   
RUBI HOTEL 5 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
XENO CLUB MARE 4 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
GYPSOPHILA HOLIDAY VILLAGE HV-1 - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
ELYSEE BEACH HOTEL 3 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
NERGIS BUTIK HOTEL 3 * - *
 

цена от:
888 EUR
 
 
 
 
   
KLEOPATRA MUZ HOTEL 3 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
KLAS HOTEL DOM 4 * - *
 

цена от:
721 EUR
 
 
 
 
   
KLAS HOTEL 4 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
FIRST CLASS HOTEL 5 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
KLAS DOM SUITE ANNEXE 3 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
CLUB HOTEL MIRABELL 4 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
BEST ALANYA HOTEL 3 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
KLEOPATRA ALIS 3 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
MUKARNAS SPA RESORT 5 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
PRIMERA SUIT HOTEL 3 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
RAMIRA CITY HOTEL 3 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
GRAND UYSAL HOTEL 4 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
EFTALIA AYTUR 4 * - *
 

цена от:
982 EUR
 
 
 
 
   
ORIENT SUITE HOTEL 3 * - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
KLEOPATRA MOON SUITE HOTEL 3 * - *
 

цена от:
1010 EUR
 
 
 
 
   
MAGNOLIA - 4*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
LONICERA WORLD - 4*
 

цена от:
842 EUR
 
 
 
 
   
KEMAL BAY - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
SAPHIR HOTEL - 4+*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
MONTE CARLO - 3*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
LONICERA RESORT & SPA - 5*
 

цена от:
891 EUR
 
 
 
 
   
THE LUMOS DELUXE RESORT - 5*
 

цена от:
1293 EUR
 
 
 
 
   
KATYA - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
BEACH CLUB DOGANAY - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
ORANGE COUNTY RESORT ALANYA - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
LONG BEACH RESORT & SPA - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
LONG BEACH HARMONY - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
AZURA DELUXE RESORT & SPA - 5*
 

цена от:
1310 EUR
 
 
 
 
   
BOTANIK HOTEL & RESORT - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
BOTANIK PLATINUM (ex Delphin) - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
DELPHIN DELUXE RESORT - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
SARITAS HOTEL - 4*
 

цена от:
622 EUR
 
 
 
 
   
UTOPIA WORLD - 5*
 

цена от:
1642 EUR
 
 
 
 
   
CLUB AQUA PLAZA - 4*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
SUNSHINE HOTEL - 4*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
ELYSEE HOTEL - 4*
 

цена от:
719 EUR
 
 
 
 
   
MC BEACH PARK RESORT - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
MC ARANCIA RESORT - 5*
 

цена от:
818 EUR
 
 
 
 
   
XPERIA KANDELOR - 3*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
ANNABELLA DIAMOND ANNEX - 4*
 

цена от:
796 EUR
 
 
 
 
   
MC MAHBERI BEACH - 4*
 

цена от:
1333 EUR
 
 
 
 
   
SENZA HOTELS THE INN RESORT & SPA - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
ARMAS GREEN FUGLA BEACH - 4*
 

цена от:
657 EUR
 
 
 
 
   
AYDINBEY GOLD DREAMS - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
ANNABELLA DIAMOND - 5*
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
INCEKUM BEACH RESORT - 5*
 

цена от:
1277 EUR